Acties:
Bekijk hier al onze deals!

Onze deals:

Maak jouw Honda zomerklaar

Waar jouw Honda je ook heenbrengt deze zomer, met onze check weet je zeker dat hij er helemaal klaar voor is. Voor slechts €14,95 wordt je auto gecheckt op de belangrijkste punten én ontvang je gratis een Dopper-fles. Deze actie loopt vanaf 1 juni t/m 30 juni 2024 en zolang de voorraad strekt.

 

Kies de e:Ny1 en wij verdubbelen (!) uw € 2.950 SEPP subsidie

Hij maakt indruk met zijn gedurfde design, sportieve prestaties, eersteklas comfort en bereik tot wel 412 km (WLTP). Deze 100% elektrische e:Ny1 is als Limited Edition extra voordelig en uitgerust met veel extra’s.

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1

 

Of rijd de nieuwe CR-V met € 1.000 registratiepremie

Ongekend comfort, luxe en met de bekroonde hybride aandrijflijn die zichzelf tijdens het rijden oplaadt. De CR-V combineert feilloos technische en sportieve prestaties met veiligheid en innovatieve rijhulpsystemen.

Proefrit aanvragen in een Honda CR-V

 

Ook de HR-V is € 2.500 voordeliger

Een auto die ideaal past bij een veelzijdige levensstijl hoeft niet duur te zijn. De HR-V: Compleet, ruim en altijd verbonden. Geniet nu direct van alle geweldige rijeigenschappen van dit model.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V

 

Voor wie niet kan kiezen: De ZR-V nu met € 3.600 voordeel

Dit is de SUV die de kloof overbrugt tussen de HR-V en de CR-V. Krachtige uitstraling vanbuiten. Modern en comfortabel vanbinnen. Een ideale SUV voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl.

Proefrit aanvragen in een Honda ZR-V

 

Maak een proefrit
Wil u meer weten over deze lentedeals? Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. We staan voor u klaar!

 

Acties zijn geldig indien auto uiterlijk 30 juni 2024 wordt geregistreerd. Prijzen onder voorbehoud van typfouten.