de my honda+ app

Update voor My Honda+-app

04-07-2024 - Dealer

CivicCR-Ve:Ny1JazzZR-V

De handige My Honda+-app heeft een update gehad. Met ingang van 1 juli zijn meerdere verbeteringen doorgevoerd. Hieronder hebben we alles wat u moet weten verzameld.

Dit is nieuw

  • Voor alle modellen toegang tot het virtuele dashboard, bediening van de auto op afstand, de locatiezoeker en geo-fencing (later meer hierover)
  • Digitale sleutel beschikbaar voor alle modellen (m.u.v. Jazz)
  • Favoriete routes maken en opslaan
  • App synchroniseert sneller met de auto
  • Abonnementen overzichtelijker

Functies van de My Honda+-app

De app biedt verschillende handige functies. Hieronder hebben we de belangrijkste beschreven. Let op: niet alle functies zijn op alle modellen beschikbaar. Kijk hiervoor in het overzicht verder naar beneden.

Klimaat- en laadbeheer

laad- en klimaatbeheer met de honda my plus app

Tijdens de wintermaanden verbruikt een auto flink wat energie om het interieur te verwarmen. En tijdens de zomermaanden geldt hetzelfde voor het koelen. Bij een elektrische of plug-in hybride auto gaat dit ten koste van de actieradius.

Met de My Honda+-app is dat verleden tijd. Met de app verwarmt u uw Honda voor op de gewenste temperatuur. Bij aankomst is het niet alleen behaaglijk warm, ook de ramen zijn intussen ijsvrij. Instappen en wegrijden dus. En in de zomer zorgt de airco ervoor dat het heerlijk koel is in uw Honda. Gebruik deze functie terwijl uw Honda nog aan de laadpaal is aangesloten, zodat het niet ten koste gaat van de actieradius.

Met de app heeft u ook altijd inzicht in de batterijlading en de actieradius. Plan eenvoudig in wanneer uw Honda opgeladen wordt. Bijvoorbeeld buiten de piekmomenten van het stroomnet.

Geo-fence en autozoeker

de geo fence functie in de honda my plus app

Nooit meer eindeloos zoeken naar uw auto op een parkeerterrein. Dankzij de My Honda+-app ziet u precies op de kaart waar uw Honda geparkeerd staat. Extra hulp nodig? Laat uw Honda op afstand claxonneren.

Een andere handige functie van de app is geo-fence. Hiermee stelt u een veilige zone in voor uw Honda. Verlaat uw Honda dit gebied, dan ontvangt u een waarschuwing.

Veiligheid en digitale sleutel

digitale sleutel met de my honda plus app

U hoeft zich nooit meer af te vragen of uw Honda wel vergrendeld is. U ontvangt een melding van de app wanneer deze detecteert dat u de auto niet op slot hebt gedaan. Voor het vergrendelen hoeft u niet terug te lopen. Dat gaat eenvoudig via de app. Ook de ramen worden gesloten als dat nog niet het geval is.

En dan hebben we nog de digitale sleutel. Gebruik uw mobiele telefoon om uw Honda te ontgrendelen en te starten. Zonder dat de sleutel bij de auto in de buurt komt. Handig wanneer u uw sleutel vergeten of verloren bent. Zo blijft u mobiel. Nodig gemakkelijk andere mensen uit om uw Honda met hun mobiele telefoon te ontgrendelen en te starten. In totaal kunnen op deze manier vijf mensen gebruikmaken van uw Honda.

Beschikbare functies per model

Model Klimaatregeling Ont-/vergrendelen Digitale sleutel Waarschuwingen Autozoeker Digitale pechhulp
HR-V X
Jazz X X
Civic X
Civic Type-R X X X X X X
CR-V e:HEV X
CR-V e:PHEV
ZR-V X
e:Ny1

Kosten en overdraagbaarheid

Voorheen waren er drie verschillende abonnementen voor de My Honda+-app. Dat is nu veranderd. Er is maar één abonnement waar alle opties inzitten. De app is bij nieuwe Honda’s drie jaar gratis te gebruiken. Daarna zijn de kosten slechts € 4,99 per maand.

In tegenstelling tot voorheen, zijn de eerste drie gratis jaren overdraagbaar naar een nieuwe eigenaar. Verkoopt u uw Honda na twee jaar, dan kan de nieuwe eigenaar nog een jaar gratis gebruikmaken van de app.

Aan de slag

Download de My Honda+-app voor Android of iOS en volg de stappen in de handleiding om uw Honda met de app te verbinden. Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Contact met ons